HiFi-TVTECHTech&IT

Cele mai interesante 6 produse de la CES 2019

După cum este de-acum tradiția, companii de tehnologie din întreaga lume s-au adunat la Las Vegas pentru ediția anuală a Consumer Electronics Show, eveniment care a adus laolaltă televizoare uimitoare, mașini inteligente, drone gigant și gadgeturi miniaturale. Dintre miile de produse care luptă pentru atenția voastră, vă prezentăm șase dintre cele mai interesante, ciudate și revoluționare produse, dintre care unele s-ar putea chiar să schimbe modul în care priviți tehnologia în viitorul nu foarte îndepărtat.

Televizorul care poate fi rulat

LG signature OLED TV R televizor rulat

Ultimul răcnet în materie de televizoare vine de la LG, care vă propun Signature OLED TV R, un televizor 4K cu diagonala de 65 inci, care, spre deosebire de ecranele rigide cu care suntem obișnuiți, poate fi rulat și retras în suport atunci când nu îl utilizați. În timp ce îl puteți controla folosind fie Google Assistant, fie Amazon Alexa, TV R suportă de asemenea Apple’s AirPlay 2 și HomeKit. Baza lui TV R ascunde, de asemenea, un sistem de sunet Dolby Atmos pentru audiofili care doresc cele mai recente tehnologii home theatre.

Laptopuri cu grafică de ultimă oră

GeForce RTX Laptop

Laptopurile de gaming nu sunt ceva nou, dar de obicei le lipsește puterea să concureze cu omologii lor de birou. Anunțul cel mai recent al celor de la Nvidia schimbă acest lucru și aduce pentru laptopuri puterea seriei de plăci video RTX. Peste 40 de modele de laptopuri echipate cu plăci grafice RTX sunt așteptate să debuteze până la sfârșitul lunii, oferind performanțe de top până și pentru cei mai exigenți gameri.

Bandana inteligentă care vă monitorizează creierul când dormiți

DREEM band curea dormit

Dacă aveți probleme cu somnul, bandana inteligență Dreem Band ar putea să vă ajute să vă dați seama ce faceți greșit. Dreem Band este o bandană acoperită cu material textil care se înfășoară în jurul capului și utilizează o combinație de senzori precum cei din Apple Watch pentru a detecta marcaje biometrice precum ritmul cardiac și activitatea respiratorie. Bandana utilizează, de asemenea, o metodă de conducere a sunetului prin oasele craniene pentru a vă comunica în mod privat indicațiile audio, ceea ce înseamnă că partenerul vostru nu va fi deranjat de alertele gadgetului.

Gantera care vă împiedică să trișați la exerciții

Gantera Kettlebell Connect

Kettlebell Connect de la JAXJOX este o ganteră inteligentă, reglabilă, care vă urmărește mișcările cu ajutorul senzorilor încorporați pentru a măsura „integritatea” antrenamentului. Când este asociată cu aplicația cu care vine la pachet, conține și un catalog cu exerciții, astfel că puteți vedea cât de corect ați făcut antrenamentul, deci adio jumătăți de măsură.

Televizorul modular Micro LED, pe care il puteți asambla singuri

Samsung Micro LED televizor modular

Samsung a demonstrat în trecut tehnologia Micro LED, folosind-o pentru a construi The Wall, un televizor de 146 de inci. Acum, compania a prezentat un televizor Micro LED mai mic, împreună cu panouri modulare fără colțuri, care se fixează împreună pentru a crea dimensiuni personalizabile ale ecranului. Folosind panourile Micro LED Samsung puteți crea o varietate de dimensiuni ale ecranului, cu suport pentru multe rapoarte de aspect, mergând de la un ecran ultra-wide 21:9 la un afișaj perfect pătrat de 1:1, fără a pierde din calitatea imaginii.

Toaleta cu boxe și lumini ambientale

Numi 2 toaleta inteligenta

Toaletele clasice sunt monotone, depășite, iar Kohler vă demonstrează asta cu toaleta inteligentă Numi 2.0. Pentru 7.000 de dolari, vă puteți răsfăța cu un tron high tech care integrează funcționalitatea Amazon Alexa, are difuzoare Bluetooth integrate, iluminare ambientală și un capac care poate fi operat hands-free. Dacă nu vreți să vorbiți cu toaleta în mijlocul nopții, aveți la îndemână și o telecomandă. Cat despre funcționalitatea primară, Numi 2.0 are scaun încălzit, un uscător cu aer cald, și funcția de reglare a temperaturii apei.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button