Gaming

Cerințele de sistem pentru Stray, cel mai la modă joc al momentului

Autor: Matei Pană

Anunțat pentru prima dată la evenimentul Sony State of Play, Stray este un joc care a acaparat atenția unui public larg, datorită originalității sale. Unde ați mai văzut un joc în care poți fi în blana unei pisici care hoinărește un oraș cu temă cyberpunk? Vestea că un astfel de joc există m-a bucurat și pe mine, doar că mă temeam că am nevoie de o placă video RTX ca să îl pot juca, având în vedere că arată așa de bine…dar nu e cazul!

Conform BlueTwelve Studio, cei care stau în spatele lui Stray, te poți descurca și cu un Nvidia GeForce GTX 650 Ti, adică o placă video care a apărut acum aproape zece ani. Evident, vei avea nevoie de ceva mai bun pentru a rula Stray la o calitate mai bună, dar nici aici nu este vorba de cine știe ce pretenții, deoarece recomandarea este un GTX 780. Din punctul de vedere al memoriei de stocare și al memoriei RAM, Stray nu cere nici aici prea mult. Vei avea nevoie de 8 GB de RAM (minim) și de 10 GB liberi în spațiul de stocare.

Lista completă a cerințelor de sistem pentru Stray este următoarea:

Cerințe minime Cerințe recomandate
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
CPU Intel Core i5 2550K
AMD FX 8350
Intel Core i5 8400
AMD Ryzen 5 2600
RAM 8 GB 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 650 Ti
AMD Radeon R7 360
NVIDIA GeForce GTX 780
AMD Radeon R9 290X
VRAM 2 GB 3 GB
Stocare 10 GB 10 GB

Stray este acum disponibil pe Steam, iar dacă ești fericitul posesor al unui Steam Deck, îl poți juca și acolo. În cazul în care nu ai nici Steam Deck, nici PC sau laptop de gaming, poți juca Stray chiar și pe o placă video integrată!

Pentru o analiză in-depth a jocului, vă aștept pe canalul Playground, unde miercuri îl veți vedea pe al nostru Marinake jucând și comentând Stray. Vor urma multe video-uri de acest gen, așa că vă invit să vă abonați la canal pentru a nu le rata.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button