Gaming

Cerintele de sistem pentru Mortal Kombat X au fost date publicitatii!

Daca vrei sa dai scatoalce cu stil, afla ca trebuie sa ai un computer pe masura. Care-i legatura?… Mortal Kombat X, ale carui cerinte de sistem tocmai au fost anuntate! Jocul va fi lansat in 14 aprilie pe Steam, dar deja poate fi precomandat la 50 de euro varianta simpla si 72 de euro editia premium, care cuprinde, pe langa jocul in sine, si un Kombat Pack. Inainte sa-l cumperi, ia aminte care sunt cerintele de sistem pentru ca jocul sa-ti mearga (brici, as spune). Ai nevoie minim de: sistem de operare pe 64 de biti – Vista, Win 7 sau Win 8, procesor – Intel Core i5-750, 2,67 GHz sau AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz, memorie de 3 GB de RAM, placa video – NVIDIA GeForce GTX 460 sau AMD Radeon HD 5850, 25 GB liberi pe hard si DirectX 11. Se recomanda insa: sistem de operare pe 64 de biti – Win 7 sau Win 8, procesor – Intel Core i7-3770, 3,4 GHz sau AMD FX-8350, 4,0 GHz, memorie de 8 GB de RAM, placa video – NVIDIA GeForce GTX 660 sau AMD Radeon HD 7950, 40 GB liberi pe hard, DirectX 11. Nu-i chiar atat de rau.

Articole asemanatoare

8 comentarii

 1. de la 25 de GB liberi la 40 e o mare diferenta…. si indiferent in ce setari il joci (low-high) jocul tot atat are….deci sincer mi se pare o abureala totala. un joc de bataie sa ceara amd 7950, nvidia 660…. really? ce tre sa randeze? mediu inconjurator e o poza care ramane la fel de la inceputul meciului pana la sfarsit. cerintele la unele jocuri au inceput sa fie de-a dreptul absurde.

   1. Totusi , cele mai exagerate cerinte le are AC Unity , joc cu cerinte mai mari nu am vazut niciodata!!

    1. Hai ca se mai intelege AC Unity ca ii open world si un fail in acelas timp (nu am putut rezista). Dar MK? Vorba lu Adi ce dracu poate sa randeze o arena si 2 caractere?

     1. E open-world , dar totusi , sunt prea mari cerintele , si nu toata lumea isi permite i7 si cine stie ce gtx-uri.. in mod normal . ar trebuii sa ceara mai putin si sa fie mai „bune” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button