GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cerințele de sistem pentru Battlefield V au fost incorecte

Cerințele minime de sistem pentru Battlefield V au fost dezvăluite săptămâna trecută și, așa cum am observat atunci, „dacă puteți juca Battlefield 1 pe calculatorul vostru, cu siguranță nu veți avea probleme să rulați și Battlefield V”. Ei bine, cerințele de sistem anunțate atunci, care au apărut recent pe Origin, sunt incorecte, conform declarației managerului comunității EA, Dan Mitre. El a scris pe Twitter că specificațiile afișate pe site (care au fost eliminate de atunci) au fost doar substituenți.

Mitre a declarat:

Recent, specificații minime de PC incorecte au fost publicate pentru Battlefield V ca înlocuitori. Nu am anunțat încă specificațiile minime sau recomandate pentru Battlefield V. Rămâneţi aproape!

O postare pe forumurile jocului a alertat fanii în legătură cu aceeași greșeală. Mesajul a mulțumit fanilor pentru răbdarea și înțelegerea lor în legătură cu această eroare. Cerințele listate erau aproximativ aceleași ca cele pentru Battlefield 1, lucru care părea destul de ciudat.

Trailer-ul de dezvăluire pentru joc a arătat o grafică foarte frumoasă. Cu toate acestea, nu știm ce fel de calculator a fost folosit pentru demo, sau dacă era vorba de gameplay actual sau care ar trebui să fie reprezentativ pentru ceea ce va oferi jocul din punct de vedere vizual. Indiferent de situație, este de așteptat ca Battlefield V să fie un joc exigent dacă doriți să jucați pe setări cu grafică de calitate.

Battlefield V se va lansa pe data de 19 octombrie pe PC, PlayStation 4 și Xbox One, deși există mai multe moduri de a încerca jocul devreme.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button