Gaming

Cerintele de sistem Arkham Knight schimbate „putin” inainte de lansare

Se pare ca un nou razboi este la orizont. De data aceasta campul de batalie este portarea pe PC pentru Arkham Knight, pe care nu il putem numi tocmai reusit. Cerintele de sistem pentru Arkham Knight au starnit controverse. Nu la modul traditional, pentru ca ar fi prea mari sau au cine stie ce bazaconii incluse, ci pur si simplu pentru ca… „s-au scutit” cand vine vorba despre cerinte.

Cerintele minime ale jocului nu au suferit mari schimbari, fiind similare cu cele anuntate acum cateva luni. Totusi, cateva mici schimbari au fost efectuate, observate de cei de la Gameranx, precum faptul ca jocul cere acum 3GB VRAM comparativ cu 2GB VRAM pentru a rula jocul la detalii high. Asta a pus pe jar internetul, si l-a relansat in discutii de genul „arunca cu piatra in AMD sau NVIDIA”, pe care dintre companii o urasti mai mult. Unele site-uri au mers atat de departe incat au spus ca ar fi o idee buna sa scoti de la nafatalina un 7950 cu un minim de 3GB VRAM 🙂

Cat despre reactia gamerilor, pagina de Steam este plina numai de „laude si adulatii” din partrea gamerilor „indreptatiti” care jura ca nu functioneaza jocul cum trebuie pe PC. Se pare ca studioul responsabil de portarea pe PC nu este Rocksteady, aceasta fiind realizata de un alt studio, format dintr-o mana de oameni cu putina experienta in domeniu. Zice-se ca asta ar fi cauza portarii dezastruoase pe PC.

AMD a lansat un noi drivere Catalyst pentru a optimiza B:AK pe care le puteti lua de aici pentru Radeon 300. Cu toate acestea, paginile anunta jucatorii ca jocul poate sa cedeze in mijlocul actiunii sau la iesire si ca ecranul poate deveni negru sau roz cand se schimba rezolutia la 1680×1050. Suportul pentru crossfire pentru AK ramane in continuare… inexistent dar se lucreaza la remedierea situatiei. Nvidia a lansat de asemenea un driver Game Ready pentru B:AK aici.

Articole asemanatoare

Back to top button