Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cercetatorii britanici te invata sa incarci corect masina de spalat vase

/
/
/
/
image

Daca nu ne certam de la telecomanda, cu siguranta intregul familion va avea multe de impartit cand va veni vorba despre modul corect de incarcare al masinii de spalat vase.

Daca va vine sa credeti, cercetatorii englezi au facut un studiu pana si pe aceasta tema. Si da, chiar este o chestiune ultra stiintifica umplerea masinii de spalat vase!

Cercetatorii de la Universitatea din Birmingham spun ca spalatul vaselor tine in primul rand de CHIMIE!? Eficiența de spălare depinde de o serie de reactii chimice, și anume de modul în care săpunul „descompune”, împreună cu apa, toate moleculele de murdărie.

De aceea, oamenii de stiinta spun ca ar fi bine ca farfuriile sa nu se aranjeaza pe grilaje si in sertare ordonat, ci într-o formă circulară, în jurul duzei care pulverizează apa. In acest fel apa se revarsa uniform pe toate vasele, fără sa scape vreo pata. Cercetatorii recomanda plasarea farfuriilor mai murdare cat mai aproape de jetul de apă.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar