GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

CEO-ul Take Two spune ca grafica va ajunge foarte realista

Take Two Interactive sunt oamenii din spatele unor francize precum Grand Theft Auto

Intr-un interviu pentru CNBC, CEO-ul Take Two, Strauss Zelnick a vorbit despre ce il incanta cel mai mult la Project Scarlett de la Microsoft si noul PlayStation de la Sony, pe care le asteptam sa fie lansate in 2020 in perioada sarbatorilor. Acesta a spus ca puterea mai mare de procesare a ambelor console, le va oferi dezvoltatorilor de la Rockstar Games si 2K Games, printre altii, abilitatea de a face jocuri care arata si mai bine, aducand imbunatatiri si pe partea de creativitate.

„Avem o noua generatie de console pe vine, iar asta ne va permite sa facem lucruri care nu erau posibile din punct de vedere creativ, ceea ce este foarte incitant”, a declarat acesta.

Zelnick a continuat spunand ca se asteapta ca grafica din jocurile video sa devina greu de diferentiat intr-o comparatie cu lumea reala, daca un dezvoltator se va implica atat de mult pentru a crea grafica ultra-realistica. Nu a spus totusi, daca noua generatie de console ce urmeaza sa apara la anul va constitui o platforma destul de puternica pentru a sustine acest nivel de realism.

„Vom ajunge la un punct in care nu vom mai putea deosebi grafica creata pe calculator de lumea reala.”

Acesta a sustinut insa ca nu exista nici o comanda imperativa de la directorii companiilor partenere cu Take Two pentru a avea grafica fotorealista, aratand cu degetul spre franciza Borderlands publicata de 2K Games care este recunoscuta pentru directia vizuala foarte asemanatoare cu benzile desenate.

Borderlands are o grafica cu filtru „cell shaded” care imita benzile desenate sau desenele animate

 

In schimb, seria NBA 2K a aceluiasi publisher este una dintre francizele care vor beneficia de puterea mai mare pusa la dispozitie de noile console pentru a crea modele de jucatori care sa arate si mai bine decat o fac acum.

Microsoft a confirmat oficial ca Project Scarlett va fi lansat in perioada sarbatorilor din 2020 alaturi de Halo Infinite ca titlu de lansare. Sony intre timp, a preferat sa tina detaliile secrete. Compania a inceput sa discute despre noul PlayStation, confirmand ca vom avea parte de timpi de incarcare mai mici si alte caracteristici, dar Sony ramane sa anunte oficial consola alaturi de detalii despre aceasta cat de curand.

Gamespot

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button