PC&Consoles

CEO-ul NVIDIA afirma faptul ca Nintendo Switch este o consola revolutionara

Dupa o absenta insemnata de pe piata consolelor se pare ca Nvidia se pregateste de o intoarcere tiumfala, CEO-ul Nvidia, Jen-Hsun Huang a afirmat despre chip-ul Tegra din Nintendo Switch ca este o consola revolutionara, rupatoare chiar.

Intrebat ce parere are despre consola si despre implicarea Nvidia in proiectul Nintendo Switch, Jen-Hsun Huang a raspuns:

In cazul lui Switch, era un design inovativ. Performanta conteaza pentru ca jocurile sunt construite pe baza sa, dar forma si eficienta energetica conteaza incredibil de mult pentru ca vrem sa construi ceva care sa fie portabil si transformabil. Timpul de gameplay pe care vrem sa il permitem nu se aseamana cu nimic din ce-a vazut lumea pana acum. Este un scenariu la care avem doua echipe grozave de ingineri, lucrând alaturi de echipele creative, au trebut sa munceasca ding greu. Sute de ani de inginerie au intrat in construirea acestei console. Este tipul de proiect care chair ne inspira si ne bucura. Este o situatie clasica de castig de ambele parti ale baricadei.

Huang nu a suflat o vorba in schimb despre chip-ul din interiorul consolei despre care inca nu se stie nimic. Sigur, este un mic pas pana in martie 2017 cand consola se va afla la raft, dar nu putem sa nu ne intrebam ce capabilitati grafice are Nintendo Switch motorizat de Nvidia.

[Venture Beat]

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close