Gaming

Centurion vs Ninja – Sezonul 2 din For Honor

Ubisoft a anunțat astăzi că al doilea sezon al For Honor, intitulat „Shadow and Might”, începe la 16 mai și, după cum a sugerat o scurgere de luna trecută, Centurion și Ninja – de fapt, Shinobi – se alătură trupei.

Noul sezon va afișa, de asemenea, două noi hărți adăugate, opțiuni suplimentare de personalizare și „actualizări de gameplay”, plus începutul celei de-a doua runde a Faction War.

Sezonul doi va aduce și un nou nivel de raritate „Epic”, care va crește scorul maxim al vitezei și va reechilibra întregul sistem de statistici. Și, după o pauză de trei săptămâni, va marca începutul celui de-al doilea capitol al Războiului de fracțiune, aruncarea persistentă în trei direcții între Cavalerii, Samurai și Vikingii. Vikingii au câștigat cu ușurință prima rundă, pretinzând mai multe teritorii decât cele ale Cavalerilor și ale Samuraiului.

Noile hărți și elemente de personalizare care vin în sezonul doi pentru Onoruri vor fi disponibile gratuit tuturor jucătorilor din data de 16 mai. Deținătorii sezonului vor primi, de asemenea, acces la cei doi eroi noi în aceeași zi, în timp ce cei fără permis vor putea să Deblocați-le folosind moneda Metal din joc începând cu data de 23 mai.

[Sursa]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button