MORE

Cele mai scumpe legale. Oculus RIFT

Luati-va va rog 5 secunde si amintiti-va care este ultimul film bun 3D pe care l-ati vazut. Se afla acesta in Top 3 filme care v-au schimbat viata?

Odata raspunzand la intrebarile de mai sus, suntem curiosi cum comentati urmatorul sir de idei:

Oamenii au fost insetati mereu de experiente si realitati noi. Asta i-a indemnat sa calatoreasca pentru a descoperi noi locuri, sa identifice / prepare tot soiul de substante psihoactive care sa ii proiecteze in dimensiuni noi si de asemenea sa studieze cu o curiozitate aproape virala lumea viselor.

Dincolo insa de abureala cu „oau, cat de usor poate trai creierul nostru iluzii zdravene” cert este ca fie ca vorbim de droguri, fie ca vorbim de vise, partea comuna este ca in spatele halucinatiilor sau reprezentarilor mentale false, se ascundeau totusi aspecte ale realitatii inmagazinate in propriul subconstient, care, guess what, nasteau povesti CU SENS 🙂
Suntem o publicatie de IT si teoretic n-ar trebui decat sa relatam chestii care se intampla, insa nu putem sa nu observam ca toata comunicarea media din ultima vreme prilejuita de celebrul device Oculus Rift graviteaza in jurul senzatiilor nemaipomenite care te duc in alta lume, care iti pot genera stare de rau de inaltime, frica de a fi lovit de obiecte care vin direct catre tine, sentimentul ca esti spectator la un concert etc. Insa cel putin deocamdata nu se iveste niciun semn ca aceasta tehnologie s-ar dovedi de o utilitate reala, macar in scopul de a ne mai clatina niste mentalitati imbatranite sau ceva. Pana una alta, recunoasteti ca va trec prin minte cel putin doua modalitati mai ieftine de a va pacali creierul, si care deja sunt practicate in masa.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button