PCȘtiri ITTECH

Cele mai noi drivere NVIDIA suportă tehnologia RTX

Nvidia lansează un pachet de driver actualizat, care adaugă suport pentru noile plăci video GeForce RTX 2080 Ti și GeForce RTX 2080.

Versiunea 411.63 este o creștere incrementală față de versiunea de driver 411.51. Dacă ați făcut precomandă la una dintre noile plăci video sau planificați să alegeți una, acesta este driverul de care veți avea nevoie să profitați din plin de noul hardware. Printre altele, acesta adaugă suport pentru tehnologia RTX de la Nvidia și, prin extensie, pentru API-ul lui Microsoft DirectX Raytracing (DXR).

Interesant este faptul că Nvidia nu oferă suport pentru placa grafică GeForce RTX 2070. Probabil pentru că nu este încă disponibilă, GeForce RTX 2070 urmând a se lansa cândva pe parcursul lunii viitoare.

Dincolo de suportul pentru ray tracing, aceasta este o versiune „Game Ready” care este optimizată pentru Assassin’s Creed Odyssey, Forza Horizon 4 și FIFA 19. În plus, Nvidia a rezolvat și câteva bug-uri. Printre acestea se numără:

  • Folosirea monitorizării de putere în uneltele de monitorizare ale plăcii video provoacă micro stutter.
  • Monster Hunter World: Rată scăzută a cadrelor în joc.
  • Tom Clancy’s The Division: grafică distorsionată apare atunci când se utilizează setările Nvidia Gameworks.
  • Call of Duty WW II (1×3 Surround): monitorul din centru redă ecranul negru.
  • Planetside 2 (G-SYNC): G-SYNC nu funcționează în joc.
  • ARCHICAD (OpenGL): Driverul OpenGL blochează aplicația.
  • GeForce GTX 1080Ti: Eroare de violare aleatorie a DPC în cazul folosirii mai multor plăci video pe plăcile de bază cu chip-uri PLX.
  • YouTube (Mosaic cu Sync): Placa video secundară nu redă conținut video full screen în YouTube.

Sinceri să fim, nu trebuie să dețineți o placă video GeForce RTX pentru a instala aceste drivere, acestea suportă Pascal și plăcile mai vechi până la GeForce GT 630 (Kepler).

Ca întotdeauna, puteți să instalați noul driver prin intermediul softului GeForce Experience de la Nvidia. În caz contrar, puteți prelua versiunea de pe site-ul web al Nvidia pentru a îl instala manual.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button