MORE

Cele mai interesante biciclete electrice pliabile

Desi o bicicleta electrica te duce cu gandul la un cadru mare, plin de fire si greu, situatia nu este chiar asa. Tehnologia actuala permite constructia de biciclete electrice compacte care se pot plia, si care nu au un design urat, in plus sunt si usoare. Am realizat o lista o cateva biciclete electrice pliabile care ne-au atras atenta prin design si performanta.

 

Vello Bike+

Vello Bike+ este in acest moment un proiect pe Kickstarter, care speram sa fie finalizat. Bicicleta se recomanda ca fiind cea mai usoara electrica pliabila din lume. Modelul din aliaj cantarind 11.9KG iar cel din Titanium doar 10.9KG. Motorul dezvolta o putere de 250W, iar bateria este integrata in cadru. Viteza maxima de asistare este de 25KM/h, iar distanta este de 30-50KM in modul Turbo. Bicicleta se poate incarca in timp de pedalati, astfel autonomia poate creste.

vello-world-first-self-charging-electric-folding-bike-design-product-transport_dezeen_hero-b

 

Tern Vektron

Tern Vektron este tot un proiect Kickstarter. Bicicleta vine echipata cu un motor central Bosch Active Line care are o putere de 250W, o baterie Bosch 400Wh, si un sistem de pliere rapida. Greutatea este de 22.18KG, dar avantajul este posibilitatea de a monta in spate un scaun pentru copil, si viteza maxima de deplasare de 31KM/h.
tern-vektron

A-Bike Electric

A-Bike Electric este o bicicleta electrica foarte compacta care cantareste doar 12KG. Aceasta a fost in anul 2015 proiect pe Kickstarter, dar care a devenit realitate, compania realizand acum bicicletele in serie. Bicicleta dispune de o baterie de 138Wh, care are o autonomie de 25KM. Viteza maxima de deplasare este de 20KM/h. Timpul de incarcare a bateriei este de doua ore si jumatate.

abike-homepage-banner

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button