Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

De ce un tutorial video este calcator pe nervi!

/
/
/

Tutorialele video sunt un subiect de fericire si frustrare pentru multi dintre noi. Sigur, iti ofera o sursa de informatii si o livreaza… rapid in multe cazuri, dar in ultima perioada un tutorial este cuplat cu o poveste de viata sau o tona de informatii inutile pe care, cel mai probabil, nu o sa le accesezi pentru tot restul vietii.

Duse sunt zilele in care „specialistii” faceau tutoriale similare cu Lynda.com. Astazi lucrurile stau mult diferit, tutorialele fiind asociate cu o personalitate online, care, de cele mai multe ori, pe langa tutorial, iti povesteste si cum si-a plimbat cainele, ce a mancat de dimineata si daca este timp si ce rezultate a primit de la medicul de familie.

Multi dintre noi, cel putin cei care doresc sa acceseze un astfel de video-tutorial, suferim de o boala numita Skip-Skip. Spunem asta pentru ca tot timpul, fara exceptie, mesterim la time-code pana cand ajungem la partea care ne intereseaza. Nu ne intereseaza cum sa realizam un folder nou, care a fost episodul trecut, care este fire-rate-ul la X arma in alt joc. Doar informatia in sine este relevanta pentru noi, iar asta ne face sa apasam in disperare pe bara de yotube responsabila cu time-code-ul si sa cautam ceea ce ne intereseaza de fapt si de drept.

[Sugar Zaza]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar