GamingPC&ConsolesTech&IT

Cele mai bune jocuri de acțiune Star Wars trăiesc din nou

Kyle Katarn și barba sa se întorc

În vremuri de mult apuse, când studioul Raven nu era damnat să creeze DLC pentru seria Call of Duty până la sfârșitul timpului, lucraseră la câteva jocuri Star Wars. Mai țineți minte când lumea avea voie să facă asta fără să îi cheme Electronic Arts? Oh, ce vremuri imprevizibile erau.

Printre cele mai bune jocuri Star Wars care să iasă din acea perioadă au fost Jedi Knight 2: Jedi Outcast și Jedi Knight: Jedi Academy. Iar acum, printr-o surpriză la care nu cred că mai spera vreun muritor de rând, ambele jocuri vor fi relansate. Sigur, nu pe toate platformele și probabil nu sub forma vreunui remaster, dar măcar este ceva.

Jedi Outcast va sosi pe 24 septembrie pe Playstation 4 și pe Switch, având până și suport pentru motion control prin cele două JoyCons… a durat doar 93123 de ani ca o platformă Nintendo ce are motion control să primească un Star Wars cu un jedi. Păcat că nu s-a întâmplat în vremea Wii-ului. Jedi Academy va urma pe la începutul anului viitor.

Există însă și o veste neplăcută aici, jocurile par că vor veni fără multiplayer. Este un sacrificiu destul de mare, în special în cazul lui Jedi Outcast. Nu de alta, dar… rejucându-l recent, părțile dinaintea obținerii sabiei laser sunt cam… aveți idee cât de infect poate fi blaster-ul unui Storm Trooper? Știu că e gluma că nu pot nimeri nimic, dar cu arma aia nici nu mă mir. Aș putea să jur că nu era atât de groaznică acum 15 ani.

Dezvăluirea celor două jocuri aduce și o întrebare destul de importantă în centrul atenției. Va însemna asta că Disney acceptă existența lui Kyle Katarn? Sau vor continua să se prefacă de parcă Rogue One nu a fost o epavă completă și o copie de doi lei a poveștii în care Kyle Katarn și Jan Ors au furat planurile pentru Death Star?

Ah, de asemenea, Doom 64 ajunge pe Switch.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button