GAMING

Cele mai asteptate jocuri din 2015!

Daca in anul 2014 nu au fost lansate foarte multe jocuri bune, speram ca titlurile ce urmeaza sa apara in 2015 sa fie pe placul tuturor. Noi am facut o lista cu cateva titluri pe care le asteptam cu nerabdare, atat pe PC cat si pe console. Ordinea din lista este aleatorie.

1. BATMAN: ARKHAM KNIGHT – Data lansarii : 2 Iunie 2015. Platforme: PS 4, PC, Xbox One

2. MORTAL KOMBAT X – Data lansarii : 14 Aprilie 2015. Platforme: PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360

3. NO MAN’S SKY – Data lansarii : Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: PlayStation 4, PC

4. STAR WARS BATTLEFRONT – Data Lansarii: Q4 2015. Platforme: Xbox One, PS4, PC

5. PROJECT CARS – Data Lansarii: 17 Martie 2015. Platforme: Xbox One, PS4, Wii U, PC

6. MIRROR’S EDGE – Data Lansarii: Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: PS4, Xbox One, PC

7. STREET FIGHTER V – Data Lansarii: Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: PS4, PC

8. MINECRAFT: STORY MODE – Data Lansarii: Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: PC, Mac, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS

9. YOSHI’S WOOLLY WORLD – Data Lansarii: Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: Wii U

10. THE LEGEND OF ZELDA – Data Lansarii: Urmeaza sa fie anuntata in 2015. Platforme: Wii U

Related Articles

9 Comments

  1. GTA V pentru PC nu intra in categoria celor mai asteptate jocuri in 2015 ? Stiu ca a fost deja lansat pe console… dar tot e un joc asteptat de foarte multa lume.

  2. Cu exceptia Project Cars, Batman si poate Star Wars, mi-e RUSINE dupa ce fel jocuri am ajuns sa asteptam…Unde sunt jocurile acelea care te leaga de scaunul din fata monitorului ? Unde este potentialul ‘noii generatii de console'(in afara de grafica) si mai ales al PC-ului ? Aparitia PS4 si Xbox ONE a fost menita sa elimine neajunsurile si largeasca orizonturile developerilor, care nu prea au stiut sa le exploateze. Tot ceea ce primim este aspect, ca o masina F1 fara motor, grafica, AI si cam atat, totul la pachet cu optimizari, povesti si ‘appeal’ ce lasa o gramada de dorit,. Parerea mea e ca industria de gaming a cam luat-o la vale…

  3. Din ce ati postat, cel mai mult astept Mirror’s Edge 2, insa stiu ca si Project Cars va fi foarte bun, cel putin pentru cei care iubesc simulatoarele. No Man’s Sky pare foarte interesant ca gameplay dar ramane de vazut.

  4. Sincer inafara de Batman si Project cars numai niste cacaturi de jocuri ati enumerat, si numai jocurile alea bune si asteptate nu le-ati pus.

  5. panarama gta 5 =))) nu scot pe piata varianta pentru pc pentru ca nu si-au atins bugetul dorit. ei isi vand consolele lor si jocu pt psp daca iese varianta pentru pc o sa fie hackuita si o sa se duca vanzarile in jos =)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button