Știri IT

Telekom 5G: Cel mai tare loc de joacă de la IFA 2019

Deutsche Telekom a lansat rețeaua 5G în cinci orașe germane

Un lucru este cert la IFA – toata lumea incearca sa-ti fure ochii si sa-ti atraga privirile prin standuri cat mai colorate si mai sofisticate. Unul dintre cele mai spectaculoase locuri la IFA este intotdeauna Deutche Telekom unde lumea devine la propriu Magenta.

Anul acesta Telekom ne-a invitat la #DABEI Festival pentru toate varstele care sa permita vizitatorilor sa se conecteze la diversele tehnologii și servicii pe care le oferă brandul: jocuri in realitate augmentată, experiențe uimitoare în VR, stații de lucru, chiar și un patinoar adevarat.

Telekom 5G

Pe scena centrala au avut loc discuții, dezbateri, podcast-uri în direct si spectacole.

Telekom 5G
Telekom 5G

Dar, cel mai important anunt de la IFA este ca Deutsche Telekom a lansat rețeaua 5G în cinci orașe germane – Berlin, Köln, München, Bonn și Darmstadt. Un total de 129 de antene din toată țara transmit acum 5G cu o lățime de bandă mai mare de 1 Gb/s. Cea mai mare zona de acoperire continua 5G din Germania este acum in districtul Mitte din Berlin – 66 de antene.

Telekom 5G
Telekom 5G

Deutsche Telekom a lansat la IFA si propriul smartspeaker. Co-dezvoltat cu Orange – este primul fabricat în Europa. Activat cu comanda vocală „hallo magenta” este proiectat să funcționeze ca un hub principal, integrându-se cu serviciile MagentaTV si Magenta SmartHome. Clienții pot folosi comenzile vocale pentru a controla televizorul și dispozitivele inteligente de acasă, precum și pentru a efectua și primi apeluri telefonice.

Telekom 5G
Telekom 5G

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button