MORE

Cel mai performant SSD din lume vine de la Samsung si este dedicat profesionistilor

Ultimul SSD de la Samsung este incredibil de rapid, iar laptop-ul tau nu a mai vazut asa ceva in viata lui. Modelul SM951 SSD ii succede lui XP941, un drive care deja stie sa citeasca date la o viteza de 1,4 GB pe secunda. In cazul noului model, viteza de citire este de 2,15 GB si cea de scriere de 1,55 GB pe secunda, in cazul unei placi de baza din a treia generatie. SSD-ul SM951 se conecteaza direct in placa de baza si nu consuma deloc energie cand se afla in standby. Acest model foloseste tehnologia flash MLC de 10 nanometri si consuma la jumatate mai putina energie decat predecesorul sau. SM951 SSD va avea 3 variante – de 128, 256 si, respectiv, 512 GB – de ele urmand sa beneficieze doar cei din industria laptop-urilor si a workstation-urilor high-end.

Articole asemanatoare

7 comentarii

   1. Este cel putin 1500 lei , ce spui tu 7-10 mil ? daca eu am comandat 850 250gb la 610lei si e sata si pot ajunge la viteze de 1200mb/sec pe ram .

    1. ce te-ai simitit asa atacat ? a fost o parere , inainte sa imi fac sistemul , m-am documentat despre SSD-uri vs HDD-uri , cand am vazut pretul m-am dus pe hdd intsant

     asa ca keep calm and wait gta 5

     1. Nu mam simtit atacat dar cand spui preturi trebuie sa te documentezi un pic inainte de a vorbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button