Telefoane

Cel mai nou zvon despre iPhone 8 arată modulul camerei 3D

Una dintre sursele responsabile și pentru alte zvonuri despre următorul iPhone a postat recent o poză a ceea ce s-ar presupune a fi modulul camerei 3D pentru noul iPhone 8.

Ca de obicei, fiind vorba doar despre un zvon, nu se poate ști cât de mult adevăr se ascunde în spatele său. Dar totuși, cum noile telefoane sunt în plină producție, și ținând cont de numărul de fabrici implicate în acest proces, este aproape imposibil ca Apple să poată preveni astfel de scurgeri în această perioadă atât de apropiată de anunțul oficial.

Nicio altă informație nu a mai fost postată pe această temă, decât poza pe care o puteți vedea și voi aici. Dar cam toată lumea se așteaptă deja ca atât partea frontală a camerei cât și cea de pe spatele lui iPhone 8 să aibă funcții cu capacități 3D. Partea de pe spatele telefonului a modulului cu cameră dublă ar urma să fie folosită pentru aplicațiile de realitate augmentată, în timp ce partea frontală a camerei este de așteptat să folosească infraroșu pentru a efectua recunoașterea facială ce va înlocui senzorul de Touch ID.

Unul dintre zvonurile mai recente legate de recunoașterea facială afirma că aceasta va fi extraordinar de rapidă, având un timp de răspuns ce este măsurat cu o precizie a unui milion de subunități ale unei secunde. Deși Qualcomm se laudă că vor putea oferi capacități similare telefoanelor pe Android ce vor apărea anul viitor, ultimele zvonuri din Asia afirmă că Apple are un avans de 2 ani față de Qualcomm în ceea ce privește tehnologia detecției tridimensionale.

Acum că este de așteptat ca butonul frontal să lipsească cu totul, beta testul noi versiuni a sistemului de operare iOS 11 ar putea oferi un indiciu despre cum ar reuși Apple să rezolve problema comutării între aplicații: prin gestul glisare de jos în sus care este folosit în acest moment pentru accesarea centrului de control.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button