Gaming

Cel mai nou Trailer Rainbow Six Siege incheie negocierile

Fara doar si poate anul acesta este anul care ii poate scoate din hazna pe Ubisoft sau ii poate lasa acolo, ultimele titluri fiind pe putin spus dezastre. Unul dintre titlurile pe care Ubisoft se bazeaza este Rainbow Six Siege. Un joc care in mod surprinzator, este o abordare mai tactica a shooterelor militare, jucatorul fiind nevoit intai sa gandeasca si dupa aceea sa apese pe tragaci.

Probabil din aceasta cauza cel mai nou trailer Rainbow Six Siege este ca o injectie de adrenalina si testosteron, cu un pic de diversitate etnica, reusind sa introduca trupe speciale, precum SAS, Spetsnaz, GSC-9, FBI sau GIGN, grupari militare de renume mondial care au la activ sute de misiuni „Breach and rescue”.

Rainbow Six Siege este inca invaluit in mister, nu se stiu foarte multe detalii despre ce si cum urmeaza sa contina jocul, dar trailer-ul reuseste sa introduca noi arme si roluri. Dupa o analiza atenta, am putut indentifica vreo cateva dintre armele si gadget-urile prezente in joc. Avem ca SMG-uri, un FMG9, un MP5 in varianta SA312 in general folosita de SAS, UMP, P90, MP5K si un cadru pasager cu un MP7. De partea armelor de asalt avem L85A1, specifica si ea SAS-ului si un Shotgun FN Herstal. Cand vine vorba de gadget-uri avem niste ciocane, grenade EMP, Contuzie, Flashbang, Gaz, drone radio comandate, pereti de protectie ce se pot ridica in locatie si nu in ultimul rand C4. Asta este doar ceea ce am putut indentifica noi. Cu un arsenal divers, datorat trupelor speciale de interventie implicate, este posibil sa primim un update substantial in timpul E3-ului de anul acesta. Un singur lucru avem de comentat la adresa autenticitatii trailerului: mastile de gaz… sunt un pic cam vechi!!! Cam din 2005 nu se mai folosesc modelele acelea. 

Articole asemanatoare

Back to top button