GamingPC&ConsolesTech&IT

Cel mai nou trailer pentru Destiny 2 are personaje jucabile cu voci

Lansarea celui mai mare DLC al lui Destiny 2, Forsaken, este chiar după colț și, pentru a ține jucătorii conectați pentru capitolul următor al jocului, Bungie a scos un nou trailer de lansare (precum și un nou patch nou). Trailerul prezintă înmormântarea unuia dintre cele mai proeminente personaje ale lui Destiny, precum și întoarcerea altuia – Uldren Sov – care servește ca antagonist principal în Forsaken.

Noul videoclip al celor de la Bungie începe cu sfârșitul celui anterior, unde Cayde-6 luptă cu nenumărați dușmani înainte ca Ghost-ul lui să fie distrus. Asta ne aduce la Sov, pe care poate vi-l amintiți din primul joc, ca fiind fratele Reginei Recifului, care îl omoară pe Cayde. De acolo vedem că Ikora Rey ține o înmormântare pentru Cayde și jură să-l răzbune, în timp ce Zavala nu dorește să mai riște viața altcuiva.

În acel moment vedem ceea ce este poate cel mai semnificativ moment din trailer, când un Titan promite să-l vâneze el însuși pe Sov. Acesta pare a fi un caracter jucabil din perspectiva unui Guardian, și nu doar un NPC; dacă se dovedește a fi adevărat, asta marchează prima dată când caracterul tău are o voce în Destiny 2. Până în acest moment, Ghost-ul tău era cel care vorbea pentru tine.

De acolo, vedem personajul și Petra Venj (o loialistă a Reginei) cum au făcut o înțelegere cu un Fallen pentru a ajuta la urmărirea lui Sov.

Per ansamblu, este o abordare interesantă asupra noului expansion, chiar dacă vorbim doar despre motivație – vânați ucigașul lui Cayde – care este pe cât de clară poate fi și cu un impact pe măsură.

Odată cu această lansare vom primi și noul update 2.0. Acesta este un patch major, care echilibrează arme, muniție și multe altele din joc, pentru a-l pregăti pentru DLC.

Data lansării Forsaken este stabilită pentru 4 septembrie pe PC, PS4 și Xbox One. Știm deja exact când se va lansa actualizarea însoțitoare, deși nu avem încă lista completă de modificări care vor fi adresate. Înainte de lansare, veți putea să încercați modul Gambit timp de o zi pe 1 septembrie.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button