Știri ITTECHTelefoane

Cel mai nou telefon Samsung nu se poate conecta la Internet

Există câteva funcții care vin acum ca standard în smartphone-urile moderne; una dintre acestea este capacitatea de a se conecta online. Cu toate acestea, proprietarii noului Galaxy J2 Pro de la Samsung nu vor folosi dispozitivul pentru social media, e-mail sau internet, deoarece nu are conectivitate de date mobile.

Anunțul gigantului tehnologic din Coreea spune că J2 Pro „este un produs care blochează datele mobile precum 3G, LTE și Wi-Fi și trebuie să se concentreze pe învățarea și nevoile utilizatorilor seniori care sunt sensibili la tarifele transferului de date„.

J2 Pro vine cu câteva specificații de nivel destul de scăzut: un procesor quad-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB, un slot microSD, un ecran de 5 inchi qHD (960 × 540), o cameră pe spate de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și o baterie detașabilă de 2.600 mAh. Deși are un modem LTE, singura sa funcție este de a efectua apeluri și trimite SMS-uri. De asemenea, acesta include o aplicație audio și o aplicație radio, precum și un înregistrator de voce și un dicționar coreeano-englez.

Publicul țintă pentru J2 Pro sunt tinerii care dau proba „College Scholastic Ability Test” din Coreea de Sud. Examenul este văzut ca fiind vital și poate avea o influență masivă asupra vieții unui student. Adolescenții sunt așteptați să studieze timp de un an pentru testare, aici intervenind și modelul J2 Pro. Lipsa conectivității online înseamnă că copiii coreeni se pot concentra pe studiu fără distragerea atenției.

Aparatul costă în jur de 200.000 de won, sau aproximativ 190 dolari, ceea ce pare destul de scump când vă gândiți la unele dintre celelalte telefoane low-end disponibile. Cu toate acestea, Samsung face ca J2 Pro să fie un cumpărător atrăgător pentru studenți, folosind o promoție: odată ce cineva a finalizat fie examenul suneung 2019 sau cel din 2020, poate schimba telefonul pentru un Galaxy S, Note sau un telefon din seria A lansat după 2018, rambursând și costul pentru J2 Pro.

Bineînțeles, J2 Pro este lansat doar în Coreea.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button