MORE

Cel mai nou joc Creative Assembly este Total War Attila!

Total War Attila este probabil ascultarea rugaciunilor fanilor seriei Total War, acesta fiind anuntat pe nepusa masa, ba mai mult, vine si cu ceva idei noi care ar trebui sa schimbe jocul de la temelii (speram sa nu fie ca cele de data trecuta!).

Fanii Creative Assembly stiu o regula de aur. Acest studio functioneaza dupa reteta Microsoft. Intai un joc prost, urmat de un joc bun si ciclul va continua pana cand studioul va da coltul.

Dupa dezamagirea care a fost Rome 2, vine Total War Attila! Jocul care urmeaza sa spele pacatele utlimului titlu, joc care a aparut din neant si ne-a surprins aseara nu numai cu un trailer de anunt, dar si cu gameplay video. O veste si mai buna, este ca acesta ar urma sa apara in prima parte a anului viitor.

Dupa cateva cautari atente, realizezi ca Total War Attila se petrece imediat dupa evenimentele din Rome II, jucatorul avand posibilitatea de a salva sau distruge Imperiul Roman, personajul central fiind hunul Attila. In concluzie, avem romani si huni, o locatie familiara si mai ales un nou Total War. Pe de alta parte nu putem sa nu ridicam la fileu o intrebare destul de presanta: ultima data cand studioul responsabil a „dat la apa” un joc intr-o perioada atat de scurta a fost in cazul lui Napoleon Total War, care, cu toate ca a fost un joc bun, era doar un expansion glorificat, infasurat intr-o titulatura de titlu nou. Daca Creative Assembly si-au invatat sau nu lectia cu Napoleon ramane de vazut. Cine stie, poate ca Attila este ceea ii trebuia lui Rome 2 pentru a straluci!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close