PC&Consoles

Cel mai nou expansion Path of Exile, War for the Atlas, este acum live

Cel mai recent expansion al lui Path of Exile este acum lansat, și modifică complet modul în care funcționează endgame-ul ARPG-ului. Sunt adăugate 32 de hărți noi, fiecare dintre ele având un boss la final, precum și patru Elder Guardians pe care va trebui să-i învingeți înainte de a ajunge la cea mai mare provocare: the Elder.

Înainte de acest update ați luptat prin hărți generate aleatoriu pentru a ajunge la the Shaper, un boss care seamănă cumva cu Cthulhu. Acum, the Shaper și the Elder se află în război, încercând să-și răspândească fiecare influența pe tot ținutul. Aceste influențe afectează felul în care arată și se simt hărțile: slujitorii lui the Elder vor suge literalmente culoarea din lume, slăbind personajul tău dacă sunt prin apropiere.

Alegerea unei căi anume vă va permite să controlați răspândirea influenței celor doi boși, dirijind-o spre anumite hărți sau să luptați în mod anume împotriva uneia dintre ele, permițând celuilalt să preia controlul. Acest lucru vă va permite să determinați tipul de recompensă pe care o obțineți în anumite zone (și există foarte multe iteme noi pe care să puneți mâna).

Update-ul adaugă, de asemenea, noi opțiuni de personalizare a caracterelor, cu patru skill gem-uri noi axate pe necromanție și șase gem-uri axate pe support.

În cele din urmă, update-ul mai adaugă o nouă ligă numită Abyss. Acolo, veți cutreiera hărți în căutarea unor fisuri din care vor apărea monștri. Urmați fisurile și veți găsi un grup mai mare de inamici care urcă dintr-o gaură din pământ. După ce curățați zona apar noi fisuri, ducând-vă la o altă gaură și așa mai departe. Inamicii devin din ce în ce mai dificili pe măsură ce progresați și veți avea din ce în ce mai puțin timp pentru a îi elimina.

Pentru mai multe detalii despre update, aruncați o privire pe link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button