PC&Consoles

Cel mai nou DLC pentru Final Fantasy XV este acum disponibil

Cel mai nou DLC Final Fantasy XV este acum disponibil pentru PS4 și Xbox One. Intitulat Episode Ignis, urmează povestea lui Ignis în timp ce încearcă să-l protejeze pe Noctis. Include un nou partener, posibilitatea de a lupta împotriva lui Noctis și muzică nouă.

Acest DLC îi îndeamnă pe jucători să preia controlul lui Ignis în timp ce încearcă să lupte prin Altissia pentru a localiza pe Noctis. Firul narativ se petrece în același timp cu capitolul 9 din jocul principal, așadar probabil merită terminarea jocului de bază înainte de a începe acest DLC. Episode Ignis are o poveste ramificativă cu mai multe finaluri, astfel încât alegerile voastre de-a lungul drumului vor afecta modul în care se desfășoară povestea.

În plus, DLC-ul adaugă un nou însoțitor la joc. Ravus este personajul oaspete al acestui DLC și îl va ajuta pe Ignis în luptă. După cum afirmă Square Enix într-un comunicat de presă, „Ravus își va uni forțele cu Ignis, lăsând la o parte prejudiciile pentru a salva pe cei cărora le pasă„.

Va fi, de asemenea, o luptă bonus pe care o puteți debloca odată ce ați finalizat povestea principală. Această bătălie te pune împotriva lui Noctis însuși, care poate să conjure pe Armiger și să folosească Ring Magic. În final, muzica acestui DLC lui a fost compusă de Yasunori Mitsuda, care a creat și muzica pentru Chrono Trigger, Chrono Cross și Xenogears.

DLC-ul este acum disponibil pe console și vă va costa 5 dolari. În alte știri despre Final Fantasy XV, jocul de bază a primit recent o actualizare care a adăugat comutarea între caractere – ceea ce înseamnă că puteți prelua controlul complet asupra oricăruia dintre cele patru personaje principale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button