MORE

Cel mai lung tur de Hearthstone s-a încheiat si este record mondial!

Cu o durată de o zi, 21 de ore și 18 minute, un jucător de Hearthstone și streamer pe Twitch numit Mamytwink a stabilit un nou record mondial. Recordul pentru cea mai lungă tură de Hearthstone. Nu meci, ci tură, una singură, jucată timp de aproape două zile. Această reușită s-a produs prin amplificarea repetată a cărții Arcane Missiles, folosind o varietate de trucuri.

Rezultatul a fost lansarea a mai bine de 26 de mii de proiectile pentru fiecare carte. Au fost jucate simultan 9 cărți de Arcane Missiles, totalizând 240 de mii de proiectile, a căror execuție a durat 45 de ore. Oponentul nu a murit instantaneu, deoarece a folosit cartea Ice Block, ce a împiedicat practic primirea tuturor daunelor, deoarece mai avea un singur punct de viață rămas.

Așa că dacă vreți vreodată să stabiliți un record mondial, și aveți câteva zile libere, ați putea începe de aici. Trebuie însă să găsiți o soluție mai bună pentru a face un tur lung, deoarece asta a fost soluția optimă găsită de acest temerar al recordurilor… inutile.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. nici nu ma pot gandi ce frustrare ar fi simtit tipul daca se intampla ceva cum ar fi sa fie pana de curent sau sa ramana fara internet :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button