GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cel mai impresionant Sega Dreamcast se afla in Missouri USA

Un american din Missouri se mandreste cu o impresionanta colectie de jocuri video old-school, insa piesa sa de rezistenta e data de display-ul Sega – Sega Dreamcast, care contine jocuri, console si un demo station perfect functional.

Jason Brassard din Fenton (Missouri) are propriul magazin de jocuri, insa colectia sa privata – stransa de 20 de ani incoace – este tinuta departe de privirile „indecente”.

https://youtu.be/fhyBlJza1ps

Incuiata la subsol, in spatele unei usi de fier, colectia se afla in camera pe care proprietarul sau o numeste „Room of Doom” si este ca o fericire pentru ochii unui gamer. In camera se afla peste 10.000 de jocuri video, sisteme si accesorii pentru sisteme, inclusiv Sega Dreamcast, reconditionata pana la ultimele detalii.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button