PC&Consoles

Cel mai grozav joc Star Wars al deceniului

De ani de zile ne intrebam cand va mai fi lansat un joc Star Wars bun. Unul adevarat. Unul excelent. Unul care sa te faca sa te simti de parca ai fi cu adevarat un stapan al fortei, inarmat cu o sabie laser, nu cu un baston de cauciuc stralucitor. Acel joc a sosit!

Duke Forces este o combinatie a doua idei grozave: Duke Nukem 3D si Dark Forces. Sau cel putin dintre nivelele lui Duke Nukem 3D si particularitatile Star Wars-icesti ale jocurilor Dark Forces si Jedi Knight. Practic, jocul aduce la un loc doua dintre cele mai bune FPS-uri facute vreodata, insa cu aditia puterilor fortei a sabiilor laser.

Pentru a-l putea juca veti avea nevoie de o varianta a lui Duke Nukem 3D, oricare, nu conteaza. Posibil sa functioneze si cu varianta shareware. Duke Forces vine cu propria implementare a motorului grafic Build, sub forma lui EDuke32, asa ca aveti nevoie doar de fisierul GRP al lui Duke Nukem 3D. Varianta refacuta nu doar inlocuieste armele, inamicii si power-up-urile, dar vine chiar cu propriile nivele. O campanie noua in care Duke descopera ca Imperiul Galactic lupta alaturi de invadatorii pe care el incearca de ani de zile sa ii goneasca de pe Pamant.

Poate ca jocul nu il are in rolul principal pe Kyle Katarn, Duke este suficient de aproape. Mod-ul poate fi descarcat de aici.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button