MORE

Cel mai bun robot de bucatarie pentru bebelusi

 

O dieta sanatoasa si atenta pentru copilul tau inca din primele luni de viata are o importanta fundamentala pentru sanatatea mentala si fizica a acestuia.

Robotul de bucatarie Baby Meal, o coproductie De’Longhi si Chicco, te poate ajuta sa-ti inveti bebelusul sa descopere gusturi noi in fiecare zi. Foloseste la fiert, la gatitul cu aburi, dezgheata si omogenizează.

 Compact si usor de utilizat, Baby Meal este perfect pentru creme delicioase si sosuri, pentru pireuri si supe. Are si functia de a încălzi laptele la o temperatură constantă de 80°C si vine la pachet cu 40 de retete pentru alimentatia copilului tau.

 

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button