MORE

Cel mai bun DLC din lume a fost anuntat. GoatBread!

Anul trecut, planeta a fost martora la geneza unui nou fenomen. De atunci istoria omenirii a fost scindata in doua etape, cea dinaintea lui Goat Simulator, si cea de dupa Goat Simulator. Iar anul acesta, istoria a fost din nou separata in doua ere. Pre-I Am Bread, si Post-I Am Bread. Pentru ca aceste doua fenomene de proportii cosmice sa poata coexista fara sa distruga fundamental esenta Pamantului, dezvoltatorii au decis sa le contopeasca in GoatBread.

Ce este GoatBread, va intrebati? Asta este o intrebare pe care ar pune-o numai un pagan care nu a vazut lumina divina a dualitatii Goat Simulator si I Am Bread. Totusi, pentru cei neinitiati, voi incerca sa explic.

GoatBread este un DLC dublu, care va fi lansat atat pentru Goat Simulator, cat si pentru I Am Bread. Acest DLC va fi gratuit pentru supusii fideli ai acestei noi religii, si va extinde granitele posibilului in cele doua jocuri.

Goat Simulator va primi o noua clasa jucabila, o felie de paine. Iar I Am Bread va primi un nou mod de joc numit RAMpage (Ram inseamna berbec in engleza, pentru cei care nu au inteles gluma, nu ca I Am Bread si Goat Simulator ar fi glume, numai un pagan ar crede asta).

Cele doua DLC-uri vor fi lansate in saptamanile urmatoare. Si, sigur, probabil cineva de la Apple va spune ca aceasta convergenta nu are sens si ca nu va fi pe placul cuiva, dar puteti fi sigur ca peste un an si ei vor anunta o combinatie de capra si paine.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button