MORE

Cel mai bun display de pe Apple Watch este pe versiunea Sport?!

In mod cert nu am gresit titlul si nici nu avem o vendetta personala impotriva celor de la Apple. Totusi, conform celor de la DisplayMate, cel mai bun display de pe Apple Watch este pe versiunea Sport, utilizatorul avand mult mai putine dezavantaje aici, comparativ cu alte modele de Watch pe care Apple le comercializeaza in acest moment.

Comform studiilor celor de la DisplayMate, care „s-au uitat” atent la toate display-urile OLED de pe toate modelele de Apple Watch, ecranele ce dispun de Sapphire Glass au destul de multe neajunsuri, dar de departe cel mai mare este faptul ca Sapphire Glass reflecta de doua ori mai multa lumina comparativ cu un Sport Apple Watch, care nu dispune de „noua tehnologie”. Posibil sa fie acesta motivul pentru care nu exista mai multe dispozitive cu aceasta noua… „sticla”?!

Cei de la DisplayMate au punctat faptul ca in momentul in care lumina trece prin Sapphire Glass, culorile devin mai pale, mai ales cele mai vii, caz in care un utilizator este nevoit sa foloseasca mana pentru a feri ecranul de razele soarelui. Este un neajuns destul de mare, mai ales ca atunci cand cumperi un ceas inteligent, te astepti sa si vezi ce afiseaza. In alta ordine de idei, un filtru Anti-Glare s-ar dovedi problematic, acesta fiind prea usor de zgariat. Concluzie, cea mai buna varianta Apple Watch este versiunea Sport!

Articole asemanatoare

Back to top button