MORE

Cel mai bun combat mod al lui The Witcher 3

Seria The Witcher n-a avut niciodata ceva ce ar putea fi numit „combat excelent”. Luptele au devenit progresiv mai bune, dar nu tocmai grozave, ci mai mult o succesiune de spam spam spam spam spam si ferirea automatizata. Sigur, este cu mult peste Batman Dance Dance Revolution, dar tot se putea mai bine. De aceea ma bucur nespus de mult sa va prezint o modificare pentru The Witcher 3 care schimba complet sistemul de lupte si il face de o mie de ori mai grozav. Priviti doar clipul de mai jos si veti intelege.

Nu, nu este o gluma. Modificarea inlocuieste luptele traditionale din The Witcher 3 cu Gwent. Atunci cand o batalie incepe, in loc sa spamezi atac cu sabiile lui Geralt sau sa folosesti acea arbaleta inutila, este declansat un meci de Gwent.

Sigur, asta inseamna ca fiecare lupta va dura mult mai mult decat o lupta normala in cazul unui conflict de unu contra unu, dar este ceva mai tactica, necesita mai multa finete, mai multa gandire, si in momentul in care castigi, toti inamicii din jurul tau mor.

Puteti gasi aceasta modificare pe Nexus Mods.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button