Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cel mai bizar mod de-a atinge nivelul 100 in World of Warcraft

/
/
/

Adesea, lumea are moduri foarte ciudate de-a juca World of Warcraft. Unii o fac simultan la 10 PC-uri cu 20 de personaje, altii ating nivelul maxim fara sa iasa din zona de inceput, iar altii merg la alte… extreme.

Un streamer de Twitch numit Rideism a reusit sa atinga nivelul 100 in World of Warcraft fara sa foloseasca un mouse, o tastatura sau un controller. Si atunci, probabil va intrebati ce exact a folosit. Raspunsul are sa va minuneze.

Watch live video from Rudeism on www.twitch.tv

A folosit un dancepad. Unul din acele dispozitive directionale intentionate pentru jocurile de dans precum Dance Dance Revolution, nu pentru World of Warcraft. O metoda de control complet inadecvata pentru un MMO, dar care cumva a fost suficienta pentru ca cineva sa atinga nivelul 100 in World of Warcraft.

Trebuie subliniat ca n-a jucat doar ultimul nivel cu un dancepad, ci intreg jocul, pe parcursul mai multor luni de zile.

[Gamespot]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar