MORE

Cel mai avansat mouse de gaming din lume, The Z

Industria de gaming hardware se afla momentan in faza de-a adauga LED-uri pe orice lucru cu putinta, dar cel putin mai sunt oameni pe Kickstarter care incearca sa aduca ceva inovatie in domeniu.

Compania Swiftpoint anunta un nou mouse de gaming foarte special, numit The Z. Acest dispozitiv are cateva atuuri sesizabile pe langa un mouse traditional, semanand mai mult cu ceva ce ai gasi in carlinga unui Mech’.

In primul rand, acest mouse contine mai multe dispozitive care nu sunt gasite de obicei in astfel de sisteme de control. Are senzori de acceleratie si de forta, alaturi de un giroscop si de un sistem de feedback tactil, care la un loc permit acestui mouse sa fie folosit pe mai mult de doua axe si sa ofere utilizatorului un raspuns fizic la actiunile efectuate.

The Z poate fi inclinat, aceasta miscare fiind detectata ca un input fin pentru orice ati dori intr-un joc sau o alta aplicatie. Spre exemplu, poate fi folosit pentru control progresiv asupra volanului unei masini virtuale sau pentru inclinarea personajului in Rainbow Six Siege.

Butoanele, pe langa faptul ca sunt foarte multe la numar, au senzori de presiune, asa ca puteti practic sa transformati mouse-ul intr-o unealta ideala pentru simulatoarele auto, avand control analogic si asupra acceleratiei. Mouse-ul mai este echipat si cu doua tragace bidirectionale care pot fi actionate prin indreptarea degetelor aflate pe cele doua butoane principale.

Pe langa asta, The Z are o sigla cu iluminare RGB, un display mic OLED care poate afisa tot soiul de informatii si un senzor optic Pixart PMW3360, care suporta intre 200 si 12000 DPI cu o acceleratie maxima de 50G.

Campania de Kickstarter pentru acest mouse doar ce-a inceput, dar deja a depasit pragul de finantare, care era la 140 de mii de dolari. Mouse-ul poate fi precomandat de pe Kickstarter de la 160 de dolari, variantele mai ieftine fiind deja vandute, iar in comert va costa in jur de 230 de dolari.

Stiu, este mult, dar macar nu are doar LED-uri si dezamagire ca fiecare alt mouse de gaming „inovativ” aflat acum pe piata.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button