MORE

Cei mai buni gameri romani se intrec la Grand Cinema & More!

League of Legends, HearthStone și FIFA15 sunt printre cele mai populare jocuri de la noi din tara. Fara doar si poate si fara falsa modestie. Sunt mai multe ore jucate in aceste jocuri in Romania, decat ore vizionate la televizor. Iar asta face din ele fenomene nationale. Astfel, ESL si-au pus in minte sa puna cap la cap un turneu care are ca element central aceste jocuri. Astazi, 26 Martie, la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) se va disputa primul eveniment din League of Legends & HearthStone Grand Gaming Series.

Grand Gaming Series este un proiect organizat de ESL Romania, împreunî cu Grand Cinema & More și Grand Combo, proiect ce reunește la start cei mai buni gameri români pentru jocurile League of Legends, HearthStone și FIFA15, într-un format special, care îmbină competițiile online (pe platforma ESL), cu evenimentele offline, în cadrul Grand Cinema & More sau Grand Combo. Primul sezon al Grand Gaming Series este în plină desfasurare și va avea primul eveniment offline, vineri, 26 Martie, unde cele mai bune 4 echipe de League of Legends și cei mai buni 4 jucători de HearthStone își vor disputa supremația și unul dintre cele două locuri care duc direct în Marea Finală din 22 Mai. Premiile totale pentru toate competițiile din cadrul primului sezon Grand Gaming Series se ridică la 8.500 EURO cash, adăugându-se aici produsele hardware oferite câștigătorilor, in valoare de peste 3.000 EURO. Intrarea la eveniment este liberă, iar spectatorii, pe lângă faptul că pot viziona meciurile live pe ecranul gigant din sală, pot participa și la concursuile organizate de partenerii evenimentului.

Mai multe informații cu privire la echipele si jucătorii participanți, comentatori și program pot fi găsite la acest link: http://play.eslgaming.com/romania/news/254678/

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button