PC&Consoles

Cei care folosesc noul exploit din Lucioball vor primi un banhammer de la Blizz

Jeff Kaplan, Game Director-ul Overwatch se pare ca a avut cateva cuvinte de duh despre popularul joc realizat de Blizzard, mai ales pentru cei care doresc sa foloseasca noul exploit descoperit in Lucioball.

Noul mod inaugurat cu ocazia Jocurilor Olimpice, numit Lucioball, desfasurat in cadrul evenimentului numit ‘Summer Games’ se pare ca are un mic sughit tehnic. Modul de joc la baza este in esenta Rocket League cu Lucio in loc de masina, jucatorul fiind nevoit sa marcheze cat mai multe goluri in poarta adversa. 

O singura problema… mai exact una care adauga si alti eroi din Overwatch in joc, moment in care echilibrul unui meci se duce in acelasi loc in care se duce si plutitorul. Pe apa sambetei.

Ca idee suna genial, mai ales ca discutam de un mod de joc in care unele personaje ar fi mai indicate. Din nefericire, Blizzard nu este de acord cu acest exploit, motivul si pentru care Jeff Kaplan a iesit si la rampa sa ii avertizeze pe micuti. Asta nu inseamna ca Blizz nu lucreaza la un fix pentru exploit, dar pana atunci, pentru cei interesati de ceea ce a spus Kaplan:

 

Ne cerem scuze pentru bug. Incercam sa il reparam de nenumarate ori si am intalnit o groaza de probleme care previne rezolvarea acestuia. Speram ca acesta sa fie patch-uit pana la finalul saptamanii.

Intre timp, discutam cu departamentul nostru de relatii cu clientii pentru a intocmi o serie de actiuni impotriva celor care folosesc in mod deliberat acest glitch si se folosesc de alti eroi decat Lucio in Lucioball.

Va rugma sa nu folositi acest exploit! V-am avertizat.

https://youtu.be/VuYphO_Lwe4

[Battle.net]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button