MORE

Ceasurile Pebble vor mai functiona dupa inchiderea serverelor

Multe dintre gurile rele indicau faptul ca FitBit va inceta orice fel de suport pentru Pebble dupa achizitia din noiembrie, anul trecut.

Se pare ca aceste guri rele au avut dreptate, asta prin prisma dependentei de serviciile cloud pe care Pebble o exercita. Dupa achizitie, nimeni nu era cert in ce directie se va duce promitatorul smartwatch, asta pana cand FitBit nu si-au facut publice planurile.

Ultimul update pentru Pebble a fost lansat acesta lasand utilizatorii sa mai foloseasca ceasul si dupa ce FitBit va scoate din priza serviciile cloud.

”De exemplu, dacă un server de autentificare Pebble nu poate fi contactat, aplicația mobila va ține Pebble în funcțiune”, clarifică blogul companiei. ”Procesul de log-in poate fi sărit, aplicațiile pot fi încărcate din surse secundare și cel mai nou firmware al ceasului (inclusiv pachetul de limbi) pot fi instalate”

Mai simplu, comunitatea se va ocupa de acum in colo de acest ceas. Totusi, este un produs finit, cu o rata de supravietuire de cativa ani, iar modelel de Pebble sunt limitate. Fanii sunt cei care vor tine in picioare acest dispozitiv. Intrebarea este pentru cat timp? Cel mai probabil pana cand se vor strica toate, sau, poate un alt producator va prelua stafeta.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button