MORE

Cea mai moderna pivnita

O “pivniță” ajuta iubitorii de vin sa-si pastreze bautura preferata în condiții optime de temperatură, lumină și umiditate.

Racitoarele de vinuri sunt în măsură să reproducă condițiile ideale pentru stocarea vinurilor. Modelele cu aerisire și recirculare continuă a aerului rece asigură o umiditate perfecta, între 60% și 80%, pentru o îmbătrânire corecta a vinului. Pivnitele sunt reglabile între + 5°C și + 22°C.

Unele aparate au chiar 5 zone de temperature diferita pentru degustarea simultana de vin roșu, alb și șampanie.

Toate cramele sunt echipate cu filtre cu carbon activ pentru purificarea aerului și au interiorul din plastic anti-mucegai și anti-miros, pentru a evita proliferarea bacteriilor nocive vinului.

Rafturile sunt din lemn netratat și facute manual, pentru a nu modifica vinul, iar temperatura se păstrează constanta datorita termostatelor și dispozitivelor de siguranță. În final, pentru a compensa orice fluctuații cauzate de mediul extern, rafturile sunt montate pe tampoane de cauciuc și sertarele sunt echipate cu role pentru a evita mișcările bruște sau alunecarea sticlelor.

O astfel de pivnița este si Whirlpool WW1400 cu temperatura internă reglabila între 7°C și 18°C. Cu o capacitate de 88 de sticle, are un filtru de carbon activ care reglementeaza nivelul de umiditate și calitatea aerului în interior. Ușa de sticlă umbrită de un filtru UV permite o vizibilitate excelenta a sticlelor fără a fi nevoie de deschiderea usii. Situata in clasa de eficiență energetică C, are un pret de 750 € .

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button