PC&Consoles

Codemasters si Evolution formeaza cea mai mare companie de jocuri de curse

Driveclub a fost unul dintre cele mai aratoase jocuri facute vreodata, si s-a bucurat de un succes considerabil. Insa in ciuda acestor atuuri, Sony a decis taind toate legaturile cu studioul Evolution in urma cu cateva saptamani, anuntand efectiv inchiderea sa. Dar acum intra Codemasters in scena.

Codemasters si Evolution Studios anunta un parteneriat care promite sa duca jocurile de curse la un cu totul alt nivel. Incepand de luna aceasta, cele doua companii vor lucra impreuna la dezvoltarea unor jocuri noi de curse.

In trecut, Codemasters a tot incercat sa se extinda in alte genuri, cu grade diferite de succes, insa recent si-a anuntat o reprofilare care se va concentra complet pe curse, iar cu Evolution la bord, care are mai bine de un deceniu de experienta in acest domeniu, am putea avea in fata o companie care chiar ar putea zgudui genul. Iar cu seria Forza venind pe PC, ne-am putea afla la inceputul unei noi renasteri a genului.

Nu a fost anuntat care va fi primul proiect la care cele doua studiouri vor colabora, dar daca vor lua partile bune de la titlurile produse anterior, atunci va iesi ceva cu siguranta bun. Alternativ, ar putea sa o ia la vale mai departe, ca seria F1, ceva ce sper sa nu se intample.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button