MORE

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este de vanzare!

Colectionarii sunt o specie aparte de indivizi. Fie ca au o colectie de carti de joc sau una de cutii de chibrituri, colectionarii manifesta o atentie obsesiva la detalii, si simt nevoia de a avea tot ceea ce tine de respectiva colectie. Michael Thomasson este un colectionar de jocuri, iar la cei doar 31 de ani ai sai, acesta a fost recunoscut de Guinness World Records  ca posesorul celei mai mari colectii de jocuri din lume. Dar aceasta colectie nu il mai satisface pe Michael, acesta dorind sa colectioneze…altceva.

Acesta a declarat ca doreste sa vanda „agoniseala” alcatuita din peste 11.000 de titluri pentru diferite platforme precum Dreamcast, Saturn, Virtual Boy, Super Nintendo sau Atari Lynx. Decizia vine in urma unor probleme personale, pe care acesta nu a dorit sa le discute, si un lucru este cert: jocurile au ajuns pe Game Gavel la licitatie acum cateva zile, pretul de pornire fiind de 1 dolar. In acest moment licitatia a ajuns la 50.000 de dolari.

Scorurile finale estimate sunt intre 700.000 si 800.000 de dolari, dar este extrem de posibil sa vedem milionul depasit in aceasta licitatie care se incheie pe 15 iunie.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button