MORE

Ce va prezenta Apple pe 21 martie

In ziua de 21 martie, Apple va organiza un eveniment in cadrul caruia va dezvalui o serie noua de dispozitive. Ce exact va anunta nu este in totalitate sigur, dar sunt cateva indicii si speculatii care ne dau o idee despre ce s-ar putea intampla.

Conform zvonurilor de acum cateva saptamani, un nou iPad va fi prezentat, unul similar in concept cu iPad Pro, dar avand o diagonala de numai 9.7 inch, fiind astfel mai portabila.

Pe lista de anunturi posibile se afla un nou iPhone de dimensiuni reduse. Acest iPhone SE ar urma sa aiba o diagonala de numai 4 inch, dar cu elementele de design pe care le are iPhone 6, pana si sticla curbata la margini. Telefonul va folosi o camera de 8 megapixeli si cel mai recent procesor de tip A9.

Apple Watch ar trebui sa fie si el prezent la eveniment, fie printr-o noua iteratie, fie prin accesorii suplimentare.

In cele din urma, daca nu vor fi cateva anunturi surpriza, la eveniment ar trebui sa fie lansat oficial si iOS 9.3, care va adauga un nou mod de afisare a culorilor pe timp de noapte, cu o saturatie redusa, pentru a nu provoca stres ochilor in conditii de lumina scazuta.

[Fortune]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button