MORE

Ce va aduce nou urmatorul HTC Nexus (Marlin)

HTC Nexus Marlin este numele de cod pentru Nexus 6 (2016). Noul terminal este asteptat in urmatoarele luni, dar dupa cum era de asteptat au si aparut primele informatii despre acesta, evident neoficiale.

Nexus 5X
Nexus 5X

Se zvoneste ca telefonul va fi echipat cu un ecran de 5.5 inch, cu un panou AMOLED care are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Procesorul va fi Snapdragon 821 sau 823, alaturi de care vom vedea 4GB RAM si 128GB pentru stocare. Bateria va avea o capacitate de 3450mAh, iar camera principala va avea un senzor Sony de 12MP. Telefonul va fi echipat si cu un cititor de amprente si un port USB Type C.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button