GamingPC&ConsolesTech&IT

Tot ce trebuie să știți despre demo-ul public Anthem

După demo-ul VIP ținut weekend-ul trecut, care nu a decurs tocmai conform așeptărilor pentru Bioware, în acest weekend vom avem parte de demo-ul public al jocului, ultimul înainte de lansare. Pe PC, acesta este gratuit pentru oricine are un cont pe Origin, serviciul de gaming al celor de la Electronic Arts. Compania anunță că a pregătit serverele pentru influxul de jucători așteptați în cursul următoarelor zile, dar rămâne de văzut în ce măsură experiența de conectare va fi una optimă.

Pentru cei interesați, demo-ul public pentru Anthem va fi disponibil începând din această seară la ora 19:00 și va dura până luni, 4 februarie, la ora 4:00. Dacă vreți, puteți descărca din timp jocul, pachetul de instalare ocupând 26 GB pe console și 44 GB pe PC. Vă sfătuim să faceți acest lucru, pentru că nu se știe dacă problemele pe care le-a întâmpinat platforma Origin în cursul demo-ului anterior nu vor reveni, în ciuda asigurărilor celor de la EA.

Pentru PC, tot ce aveți nevoie pentru a accesa jocul în acest weekend este un cont gratuit de Origin. Pe Xbox One și PlayStation 4 veți avea nevoie însă de un abonament Gold/PSN, deoarece Anthem, chiar și atunci când jucați solo, este un joc întotdeauna online.

Demo-ul Anthem este plasat undeva pe la jumătatea poveștii principale a jocului și va face disponibile două misiuni de story. Pe lângă acestea, veți putea explora o porțiune din harta completă în modul freeplay și să luați parte la asaltul unei fortărețe, în ceea ce este una dintre cele mai dificile părți ale jocului.

Cu excepția fortăreței, care necesită patru jucători, fiecare parte a demo-ului poate fi abordată solo sau ca parte dintr-un grup. Anthem vă încurajează să formați echipe, oferind bonusuri de experiență atunci când abordați misiunile alături de alți jucători. În demo, veți începe la nivelul 10 veți putea ajunge până la 15. Toată lumea începe cu javelinul de tip Ranger, dar la nivelul 12 veți putea debloca unul din celelalte trei costume speciale: Colossus, Interceptor sau Storm. Ca jucător nou, putea debloca doar un singur alt Javelin în întreaga perioadă de demonstrație, deci alegeți în consecință. Dacă ați participat la demo-ul VIP, veți avea acces la toate cele patru costume.

Dacă ați jucat demo-ul VIP Anthem, progresele înregistrate de acel demo vor fi transferate în acest demo. Progresul vostru de la oricare dintre demo-uri nu va fi transferat însă la jocul complet.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button