MORE

Ce tip de aspirator alegi?

Trebuie să alegeți un aspirator? Exista acum o multime de modele. Mai intai gandeste-te care este nevoia ta reală de curățenie pentru casa ta. Ce suprafata are zona pe care urmeaza sa o cureti cu aspiratorul? 50 m2, 100 m2, 200 m2?

Modelul adaptat tuturor suprafetelor, mai mari sau mai mici este aspiratorul clasic. Acestea vine în diferite dimensiuni pentru a satisface nevoile tuturor (apartamente sau vile). Producătorii sunt in ultima vreme extrem de atenti la finisaje: culori cat mai variate, roti facute pentru a evita un zgomot neplăcut în timpul utilizării, ergonomia mânerului pentru a oferi un confort optim.

Mătura aspirator este utila pentru a curăța murdăria de zi cu zi (firimituri, vase sparte, praf). O alegere bună pentru curățarea regulată a unei case de suprafață mici și mijlocii. Este cel mai usor de manevrat si e de preferat un model cu un rezervor detașabil pentru îndepărtarea ușoară a murdăriei. În schimb, rezervorul oferă de obicei o capacitate limitată. Unele au un mâner pliabil pentru o depozitare mai ușoară.

Aspiratoarele robot. Discrete, practice si autonome, ele sunt o inovație majoră. Costul lor este mare și în funcție de arhitectura lor, eficiența poate fi limitată cand vorbim de colturi sau de mobilier. Are un avantaj pe care celelalte modele nu il au: poate face curat in casa in absenta ta. Echipat cu senzori pentru a evita obstacolele, aspiratoarele robot pot incorpora diverse perii laterale. Potrivit pentru spatii mici și mijlocii.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button