MORE

Ce surprize ne asteapta la eMAG? Black Friday 2017

Toata lumea asteapta cu mari emotii ofertele din partea eMAG!

Iulian Stanciu, seful eMAG a declarat ca in oferta magazinului de Black Friday vom vedea televizoare de 80 cm incepand cu 399 LEI, o oferta buna chiar si in comparatie cu cea de la Selgros care era in jurul la 580 LEI. Dupa cum bine stiti magazinul vinde masini si anvelope, iar anul acest vom vedea anvelope de 200 LEI reduse la 99 LEI si evident masini sau chiar motociclete. Cine doreste un abonament de telefonie mobila  poate apela la oferta Digi Mobil, care va fi redusa cu 50% in primul an de contract, oferta este limitata la primele 3000 de abonamente.

Evident din oferta magazinului nu  vor lipsi telefoanele si tabletele. Acesta a declarat ca reducerile vor fi de 20%-30% iar la unele modele si de 50%. Probabil vom vedea si anul acesta telefoane mobile entry care vor costa 130LEI sau tablete de 99 LEI. In premiera se vor regasi bilete de avion la Tarom, mai exact sunt vouchere de 100 Euro care vor fi vandute pentru 50 Euro, foarte interesant! Inca o noutate sunt abonamentele la clinici medicale, dentare, bilete pentru excursii sau concerte. De asemena ca in fiecare an nu va lipsi din oferta aurul, magazinul a vandut si anul trecut peste 10KG sub forma de lingouri.

Noi vom face Live Blog pe tema Black Friday si vom posta toate ofertele interesante care merita. Asadar in ziua de 16 si 17 Noiembrie ramaneti alaturi de noi pe Facebook si site!

 

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button