Telefoane

Ce secrete ascunde Google Pixel?

Google Pixel XL, cel mai nou telefon al companiei, a primit tratamentul iFixit. Mai exact, a fost desfăcut în bucățele și apoi reasamblat, pentru a dezvălui cât de ușor este de reparat.

Chiar dacă exteriorul este pe cât de Google se poate, interiorul telefonului conține foarte mult HTC. Dispozitivul este pe cât de bine construit s-ar aștepta de la un telefon care costă extrem de mult, însă nu stă chiar atât de bine la partea de reparare.

Deși are numeroase componente modulare care pot fi scoase fără probleme, inclusiv bateria care este prinsă doar cu un adeziv, accesarea interiorului se poate face doar prin forțarea ecranului, cu riscul de a-l strica. De asemenea, cadrul din mijloc este presat în loc, ceea ce face îndepărtarea sa și înlocuirea sau repararea pieselor de acolo ceva mai dificilă.

Scorul final a fost un umil 6 din 10. Prin comparație, iPhone 7 are un scor de 7, așa că Google Pixel XL se încadrează în tendința telefoanelor scumpe de a fi construite mai mult să fie înlocuite, nu reparate.

[iFixit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button