MORE

Ce se intampla cand iPhone 6 pare… prea gros?!

Cand a fi subtire devine o contributie decisiva la succesul telefoanelor sau tabletelor noi, nu ne surprinde batalia producatorilor in jurul acestui criteriu. Cu dispozitive ca Xperia Ultra care are o grosime de 6.5mm sau Galaxy Alpha care are 6.7mm, competita devine tot mai acerba.

Un producator din China pe nume Vivo a decis sa faca pasul cel mare, si sa doboare toate recordurile existente in materie de silueta! Vivo X3 este deja unul dintre cele mai subtitiri telefoane din lume, acesta avand o grosime de doar 5.7mm, dar producatorul nu se multumeste cu atat, asa ca urmatorul dispozitiv va masura doar 3.8mm in grosime, conform datelor gasite pe Weibo.

Daca imaginile gasite pe reteaua de socializare Weibo devin realitate, Vivo va avea in portofoliu cel mai subtire telefon din lume. In momentul de fata recordul este detinut de Gionee Elife S5.1, care masoara 5.1mm. Daca dispozitiv celor de la Vivo va masura 3.8mm, acesta va avea doar jumatate din grosimea lui iPhone 5S, si va fi cu 1.8mm mai subtire decat Elife S5.1. Mai jos puteti vedea o comparatie cu iPhone 5S.

Vivos-super-thin-smartphone1

Detaliile tehnice sunt inca necunoscute. La cat este de subtire, acest telefon cu siguranta se va indoi 🙂 Noul telefon este cat se poate de interesant, dar asteptam sa apara mai multe detalii despre el, si suntem curiosi cum o sa indese Vivo piesele intr-o asemenea carcasa!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button