Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ce se dă acilea, maică? iPhone la 50 de dolari!

/
/
/

Un reseller malaezian Apple a trebuit să anuleze promoția magazinului său din cursul weekend-ului după ce 11.000 de persoane s-au aliniat cu multe ore înainte de începerea evenimentului pentru a cumpăra iPhone-uri la prețuri ce ajungeau și până la 50 de dolari.

Potrivit anunțului care a condus la acest eveniment, retailerul Switch își lichida stocul, format în mare parte din produse demo, incluzând modele iPhone 5S-7, iPad mini și Pro, Apple TV, MacBook, iMac și iPod Touch. Doar 10 unități de iPhone 5S de 50 de dolari au fost disponibile, iar o singură unitate a iPad Air 2 cu Wi-Fi de 16 GB, un MacBook Air din 2011 și un iMac de 24 de inchi au fost disponibile pentru 77 dolari, 128 dolari și 255 dolari, respectiv.

Cumpărătorii entuziasmați s-au aliniat la mall cu cel puțin 19 ore înainte ca ușile să se deschidă, în ciuda faptului că Switch a menționat în FAQ-ul afișat, că nu vor fi permise cozi de la miezul nopții. Linii s-au extins de la magazinul propriu al Switch, în afara mall-ului și în parcare, cu mai multe linii care circulau în jurul complexului. Retailerul a încercat să distribuie bilete de așteptare pentru primii care au sosit, dar, în momentul în care Switch s-a pregătit să-și deschidă ușile, magazinul a devenit rapid copleșit de mulțimea masivă care aștepta.

Înaintea evenimentului, Switch a postat prețul și numărul de unități disponibile online, deși acest lucru nu a determinat lumea să se întoarcă după ce au ajuns la mall, când au văzut o coadă de mii de persoane. În total, Switch a avut la dispoziție doar 200 de dispozitive de vânzare pentru eveniment pe parcursul întregului weekend.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar