MORE

Ce se dă acilea, maică? iPhone la 50 de dolari!

Un reseller malaezian Apple a trebuit să anuleze promoția magazinului său din cursul weekend-ului după ce 11.000 de persoane s-au aliniat cu multe ore înainte de începerea evenimentului pentru a cumpăra iPhone-uri la prețuri ce ajungeau și până la 50 de dolari.

Potrivit anunțului care a condus la acest eveniment, retailerul Switch își lichida stocul, format în mare parte din produse demo, incluzând modele iPhone 5S-7, iPad mini și Pro, Apple TV, MacBook, iMac și iPod Touch. Doar 10 unități de iPhone 5S de 50 de dolari au fost disponibile, iar o singură unitate a iPad Air 2 cu Wi-Fi de 16 GB, un MacBook Air din 2011 și un iMac de 24 de inchi au fost disponibile pentru 77 dolari, 128 dolari și 255 dolari, respectiv.

Cumpărătorii entuziasmați s-au aliniat la mall cu cel puțin 19 ore înainte ca ușile să se deschidă, în ciuda faptului că Switch a menționat în FAQ-ul afișat, că nu vor fi permise cozi de la miezul nopții. Linii s-au extins de la magazinul propriu al Switch, în afara mall-ului și în parcare, cu mai multe linii care circulau în jurul complexului. Retailerul a încercat să distribuie bilete de așteptare pentru primii care au sosit, dar, în momentul în care Switch s-a pregătit să-și deschidă ușile, magazinul a devenit rapid copleșit de mulțimea masivă care aștepta.

Înaintea evenimentului, Switch a postat prețul și numărul de unități disponibile online, deși acest lucru nu a determinat lumea să se întoarcă după ce au ajuns la mall, când au văzut o coadă de mii de persoane. În total, Switch a avut la dispoziție doar 200 de dispozitive de vânzare pentru eveniment pe parcursul întregului weekend.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button