Tech&IT

Ce produse a mai prezentat Trust la IFA 2017

Trust a prezentat în cadrul IFA 2017 o varietate foarte mare de produse, ce acoperă foarte multe categorii.

Compania a prezentat seria de boxe wireless Dixxo. Acestea pot fi folosite pentru a reda sunet prin conectarea la un dispozitiv prin intermediul unei conexiuni Bluetooth, dar oferă și posibilitatea de-a reda autonom muzică de pe un card microSD. La nevoie pot fi conectate și printr-un jack audio tradițional sau prin USB, în funcție de variantă. O constantă între diversele versiuni de boxe Dixxo este prezența unui sistem de iluminare LED multicoloră ce se poate sincroniza cu muzica redată.

Tot din aceeași categorie face parte și sistemul audio Tytan, compus dintr-un subwoofer cu iluminare LED sincronizată cu muzica și cinci sateliți. Acest sistem are o putere de 180W și este compatibil cu numeroase sisteme, nu doar PC, dar atât platformele Playstation, Xbox, până și Wii.  Sistemul audio vine și cu o telecomandă care poate fi folosită la reglarea volumului, basului și a sursei audio.

Trecând apoi în tărâmul perifericelor de gaming, avem mouse-ul GXT 170 Heron, cu un DPI maxim de 7000, două butoane laterale programabile și iluminare RGB. Mouse-ul dispune și de un senzor de proximitate care permite activarea iluminării doar la atingere.

Trust a mai venit și cu mouse-ul GXT 188 Laban, ce oferă până la 15000 DPI, iluminare RGB detaliată și suport fin pentru personalizarea funcționalității sale.

Acompaniind selecția de mouși de la Trust a fost prezent și un mousepad special, ce are iluminare RGB. De ce? Fiindcă RGB tinde să fie moda pentru tot ce este legat acum de gaming, așa că de ce să nu fie și la un mousepad. Glide GXT 760 vine cu margini iluminate, customizabile din software, iar suprafața sa cu fricțiune scăzută este gândită pentru orice fel de senzor.

Iar în cele din urmă, pentru cei care au nevoie de o tastatură de gaming Cada GXT 890, echipată cu taste Outemu Red, ce asigură un timp de răspuns foarte rapid. Tastatura vine cu suport pentru tehnologie anti-ghosting și N-key rollover, ceea ce înseamnă că toate tastele pot fi apăsate simultan fără ca unele dintre ele să fie ignorate. Și, după cum vă imaginați, această tastatură vine cu iluminare RGB completă.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button