Știri ITGamingRSS PaginaDeMedia

Ce poti face in aeroport pana vine avionul? Te joci pe PlayStation, desigur!

Nu stiu eu cum sta treaba cu avionale, dar stiu sigur cat de urat este cand are trenul cate o ora intarziere. Chiar daca esti nervos din cauza intarzierii, poate cea mai urata stare este cea de plictiseala; sentiment pe care l-a simtit si un tanar care astepta imbarcarea in avion in Aeroportul International din Portland. Acesta a scos un PS4 din ghiozdan, a luat in custodie un TV din aeroport si a inceput sa joace Apex Legends.

Postul local de radio KXL sustine ca omul si-a conectat consola la un monitor care avea ca scop afisarea unei harti a aeroportului pentru vizitatori. Raportat prin statie, incidentul a fost clasificat ca si „jaf” astfel un simplu joc putea cauza multe probleme.

Mai interesant este ca in momentul in care a fost abordat de staff-ul aeroportului si a fost rugat sa nu mai foloseasca monitorul, gamerul nostru i-a rugat foarte politicos daca poate macar sa termine meciul. Desigur, cererea i-a fost respinsa si mai mult de atat, Kama Simonds, purtator de cuvant al Port of Portland a declarat ca acest incident „este un exemplu bun de ce sa NU faci in aeroport”.

Sincer, nu m-ar fi dus capul destul de departe cat sa imi conectez consola la un TV din aeroport. De asemenea, in momente ca asta inveti sa apreciezi un Nintendo Switch. Vi se pare deplasat gestul acestui om?

Kotaku

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button