Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ce planuri are CD Projekt pana in 2021

/
/
/

Studioul CD Projekt s-a bucurat de un succes foarte mare in ultimii ani. Atat de mare incat valoarea companiei a crescut cu 353% din 2010, cand a fost listata la piata bursiera, si pana acum.

Compania se astepta ca pana acum sa vanda in cel mai bun caz 10 milioane de unitati din produsele sale, dar a sfarsit prin a vinde peste 20 de milioane. Asa ca mergand pe acest val de pozitivitate, CD Projekt a dezvaluit ce planuri are pana in anul 2021.

Pe termen scurt, vor lansa Blood and Wine pentru The Witcher 3, vor oferi jocul la preturi mai mici si vor explora un format de jocuri noi. Pe partea de GOG, vor continua sa se extinda prin convingerea unui joc mare AAA sa adopte GOG Galaxy, sa extinda suportul pentru Early Access si sa continue localizarea serviciului.

Apoi, dincolo de 2016, pana in 2021, sunt planuri marete. Vor lansa Cyberpunk 2077, vor lansa un RPG nou si se vor extinde. Patru echipe individuale de productie vor fi infiintate, iar CD Projekt RED va deschide noi branse in cateva teritorii importante.

GOG va adauga mai multi publisheri in catalogul sau de jocuri si va primi solutii customizate pentru multiplayer-ul jocurilor CD Projekt RED.

[CD Projekt]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar